Fruit en noten ... zijn ze wel zo gezond?





















Vruchten en noten ... ze zijn zo gezond?
Als je eet alleen maar rauwe tijden, is het vaak is een zoektocht, en vult je maag met al het ruige werk. Een paar wortelen of een salade is heerlijk, maar na een half uur wat je graag doet. Het zal dan zoeken naar een goede rauw gegeten. Ahhhh ..... Fruit en rauwe noten kan. Dit helpt, want je kunt je buik te vullen met het goede. Veel fruit, noten, vruchten en nog veel meer ;-)
En in feite, het grootste deel van hun ruwe gastronomische calorieën hoofdzakelijk uit vruchten of noten. Dus het zal 80 of 100% rauw voedsel met succes. Je denkt dat je bent zo goed. Maar ..... is dat wel gezond?
Zoals u waarschijnlijk al alle suiker kennen in onze westerse voeding is een groot probleem. Het is niet alleen tandbederf, maar kan ook leiden tot inclusief hypoglykemie, diabetes en obesitas. Suiker verslaving komt veel vaker voor dan je denkt.
Wanneer mensen rauw eten, ze vaak gehouden op dezelfde zij eetstijl hadden. Wil je nog steeds snoepjes. Geen probleem, er is gevonden genoeg ruwe zoetheid: vers fruit, rauwe chocolade, gedroogd fruit, smoothies en zoet gebak.
Of misschien kan je je best doen om suiker te vermijden. Dan bent u bij ons in al snel en gaan op rauwe noten en zaden als energieleverancier. Best goed en .... rauw. Maar niet goed voor je gezondheid. Ze zijn erg dik en dus een extra belasting voor de lever.
"Help wat?" Men zou kunnen denken. "Wat moet ik doen?" "Ik wil om gezond te eten."
Ik denk dat je het beste af in de eerste helft van de rauwe voeding. Gekookte granen en volkoren brood met een lekkere salades, spruiten, wilde planten, algen, zaden, sappen, smoothies of speciale raw food gerecht. Als na een tijdje meer heerlijke recepten beschikbaar zijn, is het gemakkelijker om gezond te eten rauw.
Zelfs als uw doel is om gewicht te verliezen met rauw voedsel, lijkt deze aanpak te zijn de meest succesvolle veruit. Net overgewicht wordt vaak geassocieerd met wisselende bloedsuikerspiegel. Deze vergoeding is meestal op te lossen de sleutel tot het hunkeren naar voedsel en het is weer echt leuk en aardig.
Hoe deze informatie interessant en wil je meer weten, dan misschien het volgende programma voor u. In dit programma hebben we nog veel meer informatie naar hen toe.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar